'Manglerud Star - Lokomotiv Oslo [1 -3] - Terningkast:4'
Manglerud Star - Lokomotiv Oslo 1-3Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Joakim Fuglår - #1Innbytter---
Sivert Pieroth - #12Keeper---
Ola Rognebakke - #35V.Back---
Jørgen Birkeland - #24V.Stopper---
Asi Ivarsson - #34H.Back---
Mikkel Storeskar - #4H.Stopper---
Joakim Birkeland - #13Innbytter1--
Elias Flø - #6V.SentralMidt---
Knut-Idar Skjelten Dalhus - #10S.SentralMidt1-
Iver Ukkestad - #37H.SentralMidt1--
Eirik Tveiten - #36Innbytter---
Jonas Njerve - #22V.Spiss---
David Nedal - #7Spiss-1-
Mathias Nordby Sørensen - #33H.Spiss---
Klikk her for lagoppstillingen
Fortent siger i Manglerudhallen
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Iver, Knut-Idar, Elias

 

Starten av 1. omgong var jamnspelt mot heimelaget som til dagleg spelar i 4. divisjon, men frå omlag 20 minutt og resten av kampen er Loket det førande laget og skaper desidert flest sjansar kampen igjennom.

1-0 til Loket kom etter eit straffespark tildelt etter omlag 15 minutt etter ein hands av ein forsvarar på heimelaget, som sist helg sender Knut-Idar keeperen i det eine hjørnet og ballen i det andre. Etter omlag 20 minutt utliknar Manglerud Star etter ein corner der det er slett forsvarsspel av Loket. Resten av omgongen har Loket fleire solide sjansar der heimelaget sin keeper har meir enn nok å henge fingrane i. Spesielt Iver Ukkestad held keeper varm med fleire gode forsøk, men det siste forsøket rett før pause klistrar han derimot i det lengste hjørnet og dermed leiar Loket fortent nok 2-1 til pause.

I 2. omgong er Loket framleis det førande laget og har ein god del muligheiter, men det bli kun eit mål til for Loket i løpet av omgongen. Eirik Tveiten kombinerer fint med venstreback Ola Rognebakke som slår eit knallhardt innlegg inn foran mål, heimelagets keeper får redda i første omgang, men ballen ender opp på bakre stolpe der høgreback Joakim Birkeland smeller ballen i mål frå kort hald til 3-1, som også blir sluttresultatet.

Det blir nok ein betydeleg tøffare kamp når vi møter Manglerud Star til kamp pånytt laurdag 21. mars, og då i 1. runde av NM-kvaliken. Før den tid får vi berre jobbe på vidare på treningsfeltet. Allereide neste laurdag venter ny treningskamp, då møter vi naborival Lyn på Kringsjå, avspark 13:00!